КОНТАКТ ИНФО

Хамер локацијаКликнете на мапата за да
ја зголемите

ДПТУ "ХАМЕР" ДОЕЛ

Адреса     ул. Андон Шурков 66 (комплекс - УЗУС)
14000 Велес
Македонија

Телефон: +389 43 221 180
Факс: +389 43 221 180

E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите / Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.hammer.com.mk